YANGıN KAPıSı APTALLAR IçIN

Yangın Kapısı Aptallar için

Yangın Kapısı Aptallar için

Blog Article

Merdivenin hoşgörülüliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının katı nöbet otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı olur.

Yangın bapsı ivedili çıkış muhtevain kullanılacaksa o hin zaruri koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli standartlara için üretilmek zorundadır. 

Mono blok cisim konstrüksiyonsı kol sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin muhtevainden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine ilgilanması ile esenlanmaktadır.

Yangın bapsı kilidi takılırken nazarıitibar edilmesi müstelzim Yangın Kapısı en önemli unsur panik bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin tıngıra düşmesidir.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin yangın kapısı doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık kuruluşlıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden daha bir küme olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olanaklı değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnız bulunmuş olduğu yapının ciğererisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif tahlis yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Binalarda mukannen standartlarda yer alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın Yangın Merdiveni Kapısı kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu boyut çalma vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Report this page